Sur hainlerinde Cizre paniği

Cizre'de PKK'lıların güvenlik güçlerinin başarılı operasyonuyla bozguna uğramasının ardından Sur teröristlerini korku sardı. Hainler yanlarına aldığı birkaç eşyayla sivil vatandaş kılığında kaçıyor.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 15 Şubat 2016 07:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sur hainlerinde Cizre paniği

Veysel Koç / Diyarbakır

PKK'nın iç savaş hayalinde en önem verdiği ilçe olan Cizre'de bölge sorumluları da dahil tüm teröristlerin öldürülmesi Sur'da büyük ses getirdi.

Kalleşçe kaçıyorlar

Köşeye sıkışan teröristler ilginç kaçış planları uygulamaya koyuyor. Güvenlik güçleri sokağa çıkma yasağının olduğu yerlerde vatandaşa bazı eşyalarını alması için kısmi izin veriyor.

Büyük moral bozukluğu

Teröristlerin bu uygulamayı fırsat bilip terk edilmiş evlerde üzerlerine uyan sivil kıyafetleri giyip yanlarına da birkaç eşya alarak vatandaş gibi Sur'dan arkalarına bakmadan kaçmaya başladığı öğrenildi. Cizre'de hezimete uğramaları terör örgütünün Sur İlçesi'ndeki unsurlarında büyük moral bozukluğuna neden olduğu öğrenildi. Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin açtıkları hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve tuzaklanan el yapımı patlayıcıyla teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyonlarda sona doğru gelindiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber