İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Sözleşmeli personel 4/B maaş robotu yayında

657'nin 4/B maddesine tabi olarak çalışan sözleşmeli personelin maaşlarının gösterir robot yayında

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 06 Haziran 2016 11:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sözleşmeli personel 4/B maaş robotu yayında

Memurlar.net olarak geçtiğimiz yıl, memur maaş robotu hazırlamıştık. Memur maaş robotunun içinde 657'e tabi memurlar, 2914'e tabi akademik personel ve 2802 sayılı hakim ve savcıların maaşları tüm parametreleri ile birlikte yer almaktadır.

Bugün ise sözleşmeli personelin maaş robotunu yayımlıyoruz.

Maaş robotunda dikkate almanız gereken hususlar şunlardır:

  • 1- Sözleşmeli personel maaş robotu hazırlanırken tavan brüt ücret esas alınmıştır. Eğer sözleşme ücretiniz tavandan yapılmamış ise daha düşük miktarda belirlenen sözleşme brüt ücretinizi sisteme girebilirsiniz.
  • 2- Ayrıca sözleşme ücretine esas hizmet yılınıza dikkat etmeliniz. Örneğin özel sektördeki süreler hesaba katılmamaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
  • 3- Yıl içinde hangi ayda göreve başladığınızı işaretlemeniz halinde yıllık gelir vergisi matrafı ve gelir verginiz daha sağlıklı şekilde ortaya çıkacaktır.
  • 4- Sağlık personel ek ödeme yerine döner sermaye aldığı için bu miktarda farklılık olabilecektir. Sorgulama yapacak sağlık personelinin bu detaya dikkat etmesi gerekmektedir. Maaş robotunda ek ödeme esas alınmıştır.

Sorgulamada çıkan farklılıklara dair sorularınızı maaş bordronuzun bir örneği ile [email protected] adresine göndermeniz halinde, inceleyip sizlere dönmeye çalışacağız.

Sözleşmeli personel maaş robotu için tıklayın.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber