İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Tarım Danışmanları 4/B'li Yapılıyor

Üç yıl önce çalıştılmaya başlanan tarım gönülleri projesinde çalışan personel Tarım ve Köyişleri Bakanlığının aldığı karar gereğinde 657 sayılı Kanunun 4/B maddesine göre istihdam edilecektir. Bu çerçevede, daha önce KÖY-MER projesinde yer alan toplam 167 veteriner hekim ile 782 mühendis 4/B'li yapılmaktadır. Sitemizde yer alan ilan sadece bu projede çalışan adaylara yöneliktir. Diğer taraftan Tarım Bakanlığı, 2007 yılı içerisinde yine 4/B statüsünde, 1500'e yakın veteriner hekim ve mühendis alımı yapacak olup, bu konuya ilişkin detaylar daha sonra sitemizde yer alacaktır.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Aralık 2006 04:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tarım ve Köyişleri Bakanlığının yayımladığı ilana göre, Köy Merkezli Tarımsal Üretime Destek Projesinde (KÖYMER) 01.07.2006 tarihi itibariyle çalışan veya bu projede fiilen en az iki yıl çalışmış bulunan personelden (Sözleşmeleri İl Proje Yürütme Kurulunca feshedilenler hariç) istekli olanların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesine geçirilecektir.

Bu projede çalışan adayların, 31.12.2006 tarihine kadar müracaat etmesi gerekmektedir. Bakanlığın konuya ilişkin ilanı için tıklayınız.

Memurlar.net olarak buradaki bir detayı bir kez daha belirtme gereği duyuyoruz. Tarım Bakanlığının bu ilanı sadece projede en az iki yıl çalışmış tarım gönüllülerine ilişkindir. KPSS'ye girmiş adaylara yönelik ilan ise kısa bir süre sonra ÖSYM tarafından açıklanacaktır. Bize ulaşan bilgilere göre toplam 1500 yakın Ziraat mühendisi ve veteriner hekim alınacaktır. Alınacak personelin statüsü yine 4/b'li olacaktır. ÖSYM'nin Ocak ayı içinde gerekli açıklamaları yapacağını umuyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber