Aralık Kaymakamı ve bir polis memuru tutuklandı

Aralık Kaymakamı Zorlu ile bir polis memuru tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2016 08:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aralık Kaymakamı ve bir polis memuru tutuklandı

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma


Iğdır'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 9 kişiden, Aralık Kaymakamı Hayri Zorlu ve bir polis memuru tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla yürütülen soruşturma doğrultusunda gözaltına alınan Hayri Zorlu ve biri başkomiser 8 polis, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.

Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Hayri Zorlu ve bir polis memuru tutuklandı. Diğer 7 polis ise serbest bırakıldı.

Iğdır'da, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında görevlerinden el çektirilen Aralık Kaymakamı Hayri Zorlu ve eşi Karakoyunlu Kaymakamı Nursan Vural Zorlu ile 8 emniyet mensubu gözaltına alınmıştı. Daha önce sulh ceza hakimliğine sevk edilen Nursan Vural Zorlu, adli kontrol şartıyla salıverilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber