Ankara'ya gelen 300 öğretmen Ankapark'ı gezdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Öğretmenler Günü dolayısıyla 81 ilden gelen 300 öğretmeni ağırladı. Öğretmenler için Ankapark gezisi düzenlendi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2016 20:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ankara'ya gelen 300 öğretmen Ankapark'ı gezdi

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 81 ilden 300 öğretmen, Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara'ya davet edildi. Belediye yetkilileri, öğretmenlere, önümüzdeki aylarda açılışı yapılacak Ankapark'ı gezdirdi. Parktaki oyun alanlarında bulunan oyuncaklara binen öğretmenler, eğlenceli anlar yaşadı.

Etkinliğe Aydın'dan katılan tarih öğretmeni Münire Işık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, böyle bir organizasyonun düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Türkiye'nin dört bir tarafından gelen arkadaşlarımızla aynı havayı teneffüs etmek çok güzel bir duygu. Böyle bir fırsatı bize sunduğu için Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz." dedi. Işık, görev yaptığı yerde yılın öğretmeni seçildiğini ifade ederek, öğretmenlere değer veren toplumların yaşamın her alanında ileriye gideceğini vurguladı.

Bolu'dan gelen sınıf öğretmeni Esengül Acar da öğretmenlerin sadece yılın bir günü değil her zaman hatırlanması gereken bireyler olduğunu söyleyerek, "Bizim için güzel bir program hazırlanmış. Bu sürecin içinde yer almak oldukça keyif verdi." ifadelerini kullandı.

81 ilden gelen öğretmenler, bu akşam Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in vereceği yemeğe katılacak, ardından ABB Başkent Tiyatroları oyuncularının sunacağı "Hayal Kahvesi" oyununu izleyecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber