Orgeneral Akar, ABD'li ve Rus mevkidaşlarıyla buluştu
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Dunford ve Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Gerasimov, Antalya'da üçlü toplantıda bir araya geldi. Toplantıda, Suriye ve Irak başta olmak üzere bölgedeki güvenlikle ilgili ortak konuların görüşüldüğü bildirildi
Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Mart 2017 11:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Francis Dunford ve Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Vasilyeviç Gerasimov'un Antalya'da üçlü toplantıda bir araya geldiği toplantıda, Suriye ve Irak başta olmak üzere bölgedeki güvenlikle ilgili ortak konuların görüşüldüğü bildirildi.
Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Dunford ve Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Gerasimov'un, Akar'ın ev sahipliğinde Antalya'da üçlü toplantıda bir araya geldiği belirtildi.
Toplantıda, Suriye ve Irak başta olmak üzere bölgedeki güvenlikle ilgili ortak konuların görüşüldüğü bildirildi.