Tarım Bakanlığı unvan değişikliği sınavı açacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba, Bursa'daki bir toplantıda görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı açılacağını belirtti

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 01 Ekim 2017 01:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tarım Bakanlığı unvan değişikliği sınavı açacak

Memurlar.net'te, 13 Eylül 2017 tarihinde yapılan haberde, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı personelinin, rutin olarak yapılan görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının yeniden yapılmasına yönelik talebi gündeme getirilmişti. Tıklayınız.

Bakan Eşref Fakıbaba, Cuma günü Bursa Tarım il Müdürlüğü çalışanlarıyla yaptığı toplantı sonrasında, önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Fakıbaba, sendika şube başkanının unvan değişikliği ve görevde yükselme sınavı talebi üzerine "Çalışanlar benden ekmek gıda süt değil görevde yükselmek istiyor, bunun üzerine daha öncede kendisine iletilen bu sorun için unvan değişikliği ve görevde yükselme için talimat verdiğini, önümüzdeki günlerde bu sınavın yapılacağını" ifade etti.

Umarız Bakanlık bürokratları da, Bakan beyin talimatı üzerine, yıllardır düzenli bir şekilde yapılan görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı talebini bu yıl hayata geçirebilecek şekilde hızlı olurlar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber