Milli Eğitim Müdürü, öğrenci pansiyonlarını denetledi

YOZGAT Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, yatılı okulların pansiyonlarında incelemelerde bulunup öğrencilerin talep ve sorunlarını dinledi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Aralık 2017 19:42, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Milli Eğitim Müdürü, öğrenci pansiyonlarını denetledi

Yazıcı, yatılı kalan öğrencilere iyi bir ortam sunmak için çalıştıklarını söyledi.

Yozgat Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Boğazlıyan Zeynel Deniz Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunu ziyaret ederek, öğrenciler tarafından kullanılan ortak alanlarda incelemelerde bulundu. Yazıcı, daha sonra Sarıkaya Şehit Cengiz Polat Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunu ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Yazıcı, öğrencilerin dilek ve temennilerini dinledi. Pansiyonda kalan öğrencilerin taleplerini yazılı olarak iletebileceklerini, istemeleri halinde kendisiyle birebir görüşebileceklerini ifade etti. İstek ve taleplerin hepsinin değerlendireceğini vurgulayan Yazıcı, "Sizler okuyabilmek için ayrıca bir çaba sarf edip ailenizden uzak bir yerde eğitim almak ve geleceğinizi daha iyi inşa etmek için çaba harcıyorsunuz. Emeklerinizin zayi olmamasını istiyorsanız yüksek bir hedef belirleyip o hedefinizi gerçekleştirmek için gayret gösterip çok çalışmanız gerekli. Umarım hepiniz ileride çok güzel yerlere gelir burada geçirdiğiniz günleri güzel bir anı olarak hatırlarsınız" dedi.

Boğazlıyan ilçesinde yaptığı incelemelerin ardından, Sorgun ilçesine geçen Yazıcı, Sorgun Osman Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binası inşaatında incelemelerde bulundu ardından Sorgun Şehit Mücahit Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci pansiyonunda yatakhaneleri ve diğer birimleri gezdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber