İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

FETÖ'nün Morbeyin tuzağına yönelik iade KHK'sında dikkat edilmesi gerekenler!

Bu yazıda, FETÖ'nün Morbeyin uygulamalarıyla tuzağa düşürdüğü ve Devletin ancak 14 ay sonra fark edebildiği sorun sonrasında, mağdurlar için çıkacak iade KHK'sında dikkat edilmesi gerekenlere yer vereceğiz.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 06 Ocak 2018 23:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
FETÖ'nün Morbeyin tuzağına yönelik iade KHK'sında dikkat edilmesi gerekenler!

FETÖ'nün Morbeyin uygulamalarıyla Bylock'a dahil ettiği ve Devletin ancak 14 ay sonra fark edebildiği 11 bin 480 mağdur için yakın bir zamanda iade çıkacak.

Ancak Devletimiz sadece Bylock çıkan kişileri mağdur etmedi. Bu nedenle iade KHK'sı çıkarken şu hususlara da dikkat edilmelidir:

1- Yakınlarında, Morbeyin uygulamalarından dolayı Bylock için ihraç edilen ve açığa alınanlar oldu. Önceki bakanımız aksinizi söylese de ne yazık ki, bazı kamu kurumları bu şekilde bir uygulama yaptı. Bu nedenle, eşinde veya çocuğunda "Bylock çıktı" göründüğü için ihraç edilenler de iade edilmelidir.

2- Yakınlarında, Morbeyin uygulamalarından dolayı Bylock çıktığı için bazı rütbeli personelin rütbeleri alındı. Çıkacak iade KHK'sında bu rütbeler de iade edilmelidir.

3- Yakınlarında, Morbeyin uygulamalarından dolayı Bylock çıktığı için güvenlik soruşturması bu nedenle olumsuz çıkanlar için bir düzenleme yapılmalıdır.

4- Lojmanlardan çıkarılanlar için düzenleme yapılmalıdır.

5- Yurt dışı yasağı ve pasaportlar için düzenleme yapılmalıdır.

6- Hesaplarına bloke konulanlar için düzenleme yapılmalıdır.

7- Taşeron personel iken bu nedenle iş akdi fesih edilenlerin kadro düzenlmesinden yararlanabilmesi için düzenleme yapılmalıdır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber