Memurlar.net'den uygunsuz reklamlara zorunlu açıklama

Memurlar.net'den uygunsuz reklamlara zorunlu açıklama

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Ocak 2018 17:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Memurlar.net'den uygunsuz reklamlara zorunlu açıklama

Memurlar.net ziyaretçilerinden bir süredir küfür ve cinsel içerikli reklamlar ile ilgili şikayet alıyoruz. Memurlar.net olarak uygunsuz reklamlara kesinlikle karşıyız. Memurlar.net'te gördüğünüz her reklam da sitenin özel reklamı değil.

İnternet sitelerinde pek çok reklam alanı Google'ın da olduğu büyük şirketlere verilen alanda, bu şirketlerin yayınladığı reklamlardan oluşuyor. Reklam verenler de bu aracı reklam firmalarına, reklamı veriyor, bu firmalar da kendilerinin olan alanlarda söz konusu reklamı gösteriyor.

Filtre uyguluyoruz, hatta ahlak kurallarına uymayan reklamları gördüğümüz anda müdahale ediyoruz. Fakat uygun olmayan reklamlar başka uzantılar üzerinden filtrelerden geçebiliyor.

Ziyaretçilerimizin şikayet ettiği reklamlar bizlerin de onayı ve isteği ile yayımlanan reklamlar değil.

Ayrıca Memurlar.net gasino, kumar, alkollü içecekler, cinsellik ve cinsellikle ilgili reklamlar, bahis reklamlarını kullanamayacağını ve kullandırmayacağını, Gıda Takviyesi adı altında; Sağlık Bakanlığı, "sağlık beyanında bulunan bu tür ürünlerle mücadele edebilmek için, 2 Kasım 2011 tarihli ve 28103 sayılı (mükerrer) Resmi Gazetede yayımlanan 663 no'lu "Sağlık Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri hakkında Kanun Hükmünde Kararname "de (27. Madde, ikinci fıkra (b) bendi) uygun firma reklamlarını, reklam yayımı sonrasında kullanıcıdan gelen tepkiler doğrultusunda uygunsuz olduğu değerlendirilen reklam bannerlarını kaldırmayı kabul ve taahhüt eder.

Uygunsuz reklamları gördüğünüz anda ekran görüntüsünü çekerek, Whatsapp hattımıza iletebilirsiniz.

Whatsapp hattı telefon numaramız

0532 540 0590

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber