Işık Üniversitesi'nden memurlar.net'e tekzip

Işık Üniversitesi memurlar.net'e tekzip gönderdi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Şubat 2018 15:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Işık Üniversitesi'nden memurlar.net'e tekzip

İşte Işık Üniversitesi'nin gönderdiği cevap ve düzeltme metni

CEVAP VE DÜZELTME

31.01.2018 tarihli www.memurlar.net isimli internet sitesinin Anasayfa/Siyasi sayfasında yer alan "CHP'li vekil FETÖ'nün da gözdesiymiş" başlıklı haberde yanlış bilgilendirmelere dayanan hususlara ilişkin olarak, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesini sağlamak üzere, ihtarname ekindeki tekzip metnindeki açıklamaların yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Söz konusu haber içeriğinde yer verilen; CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz'ın 2014 yılında ABD'nin Kuzey Irak'taki askeri üs alanı içinde yer alan FETÖ'ye ait Işık Üniversitesi'ne giderek FETÖ yöneticileri ile görüştüğü belirlendiği şeklindeki ifadeler asılsız olup, kamuoyunu yanıltmaya yöneliktir.

132 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Feyziye Mekteplerinin kurduğu FMV Işık Üniversitesi, adını Ulu Önder Atatürk'ün 'IŞIK' adını verdiği 22 yıllık başarılı bir eğitim geçmişi olan bir eğitim kurumudur. Haberde belirtilenin aksine Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi'nin haberde geçen ve Fetö'ye ait "ISHIK UNIVERSITY" ile hiçbir ilişiği olmadığı gibi İstanbul/Türkiye dışında başka bir şubesi, kampüsü ve Bursa/Türkiye dışında başka irtibat ofisi bulunmamaktadır.

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi'nin ismini hedef alan asılsız haber içeriği sebebiyle her türlü hukuki haklarımız saklı kalmak kaydıyla, huzurdaki cevap ve düzeltme metni içeriğindeki maddi gerçekleri kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber