Milli eğitim müdürüne yakışan, onurluca istifa etmektir!

İstanbul'da tüm milli eğitim camiasının başı olan Ömer Faruk Yelkenci, kullanmaması gereken çakarlı aracı kullandı, girmemesi gereken emniyet şeridini ihlal etti. Bu durum medyaya haber oldu. Yelkenci'nin bu örneklikle eğitim camiasının en tepesinde oturması artık mümkün olmamalıdır.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 15 Mart 2018 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Milli eğitim müdürüne yakışan, onurluca istifa etmektir!

Bir milli eğitim müdürü düşünün ki, takmaması gereken çakarı takıyor, girmemesi gereken emniyet şeridine giriyor ve göstermesi gereken kimliği polis memurlarına göstermiyor.

Ayrıca, milli eğitim müdürlüğünün web sitesini dahi kişisel web sitesi gibi kullanarak açıklama yapabiliyor. Yalanlayabildiği husus ise sadece "ben o sözleri söylemedim" bölümü oluyor. Yani çakarı, kimlik göstermemeyi ve emniyet şeridi ihlalini yalanlayamıyor.

Öğrencilere ve tüm eğitim camiasına örnek olması gereken bir milli eğitim müdürü böyle yaparsa öğrenciler ve öğretmenler neler yapmaz ki!

Müdür Yelkenci'nin arabasında çakar olması ve bunu trafikten sıyrılmak için kullanmasını savunmak adaletten yana olan hiçkimseye yakışmaz.

İstanbul il milli eğitim müdürü Ömer Faruk Yelkenci'ye yakışan, ÖSYM eski Başkanı Ömer Demir gibi istifa etmek olmalıdır.

Bu saatten sonra görevde kalacağı her zaman dilimi kendi Bakanlığına ve hükümetine zarar verecektir.

Eğer kendisi istifa etmiyorsa, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz biraz Bakanlık yaparak ağırlığını koymalıdır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber