İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Adına tahsisli telefonu ve GSM hattını, il emniyeti kullanmış... İşte OHAL Komisyonu kararı

OHAL Komisyonu, adına tahsisli olan ve Bylock çıkan telefon hattının Şırnak İl Emniyet Müdür yardımcısı tarafından kullanıldığının tespiti üzerine iade kararı verdi.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 06 Haziran 2018 00:03, Son Güncelleme : 05 Haziran 2018 03:23
Adına tahsisli telefonu ve GSM hattını, il emniyeti kullanmış... İşte OHAL Komisyonu kararı

Bir polis memuru, adına tahsisli telefonda çıkan Bylock'tan dolayı 677 sayılı KHK ile ihraç edilmiştir.

Başvurucu, OHAL Komisyonuna yaptığı başvuruda, hattı kendisinin değil, il emniyet müdür yardımcısının kullandığını beyan etmiştir.

Yapılan incelemede, toplumsal olaylar iletişim projesinin hayata geçirilmesi için, Şırnak Güvenlik Şube Müdürlüğüne 3 adet telefon teslim edildiğini, telefonların da Güvenlik Şube Müdürlüğünce teslim alındığını, telefonun ve IMEI numaralı telefonların polis memuru adına kayıtlı olsa da, güvenlik şube müdürlüğünce kullanıldığını tespiti yapılıştır.

Komisyon ayrıca, polis memuruyla ilgili olarak Savcılığın kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verdiğini, kişi hakkında başkaca bir soruşturma ve kovuşturma dosyası bulunmadığını, kamu kurumlarından da komisyona iletilen başka bir bilgi ve belge bulunmadığını belirterek, iade kararı almıştır.

İŞTE KPMİSYONUN İADE KARARI

Memurlar.net'in notu: OHAL Komisyon kararlarını bekleyen 100 bin kişi bulunmaktadır. Hakkınızda verilmiş bir komisyon kararı var ise, geride kalanlara yol göstermesi açısından, 0 532 540 0 590 nolu whatsapp numarası üzerinden memurlar.net'e gönderebilirsiniz. Karardaki hiçbir kişisel bilgi yayımlanmayacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber