OHAL Komisyonundan IP çakışması kararı

OHAL Komisyonu, IP çakışması nedeniyle Bylock kullanıcısı görünen Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personeli hakkında olumlu karar verdi

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 28 Eylül 2018 11:05, Son Güncelleme : 27 Eylül 2018 23:59
OHAL Komisyonundan IP çakışması kararı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personeli, kullanmış olduğu telefon hattında Bylock çıktığı gerekçesiyle 1 Eylül 2016 yılında ihraç edilmiştir.

Daha sonra bu kişi hakkında yapılan Savcılık soruşturmasında, 2018 yılında takipsizlik kararı verilmiştir.

Takipsizlik kararında, Bylock çıkan hattın operatör tarafından aynı anda 3 kişiye paylaştırılmış olduğu tespiti yapılmıştır.

OHAL Komisyonu, yaptığı inceleme sonrasında, IP çakışması nedeniyle Bylock kullanıcısı gibi görünen ama aslında Bylock kullanmayan ve bu durumu Savcılık soruşturmasıyla açıklığa kavuşan personeli 2 yıl sonra göreve iade etti.

İŞTE OHAL KOMİSYONU KARARI

MEMURLAR.NET'İN AÇIKLAMASI

OHAL Komisyon kararları resmi olarak herhangi bir yerde yayımlanmamaktadır. Memurlar.net olarak bizler, ziyaretçilerimizin 0532 540 0 590 nolu Whatsapp hattı üzerinden gönderdiği kararları yayınlamaktayız. Yayımlamış olduğumuz bu kararlar, komisyondan karar bekleyenleri umutlandırmaktadır. Sizler de hakkınızdaki kararları bize göndererek, karar bekleyenlere umut olabilirsiniz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber