Bahçeli'den ayrılanlara çağrı: Helalleşmeye hazırım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Aramızdan kopan ülkücülerle helalleşmeye hazırım, kapımız açık." dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Şubat 2019 00:47, Son Güncelleme : 10 Şubat 2019 00:50
Bahçeli'den ayrılanlara çağrı: Helalleşmeye hazırım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ve partisinin genel başkan yardımcıları ile yöneticilerinin katılımıyla, MHP'nin kuruluşunun 50. yıl dönümü kutlamaları kapsamında TÜYAP Adana Fuar Alanı'nda düzenlenen programa iştirak etti.

"Her dava arkadaşımla helalleşmeye hazırım"

Bahçeli, "Üç Hilalin" altında toplanma zamanı olduğuna işaret ederek, sözlerini şöyle tamamladı:

"50'inci yıl münasebetiyle diyorum ki aramızdan bir vesileyle kopup giden, gözü Üç Hilal'de kalan, 'bir hatadır yaptık' diyen, samimi pişmanlık yaşayan, yuvasının özlemini çeken, 'Ülkücü Ülkücünün kurdu değil yurdudur' diyen her kardeşimle, her dava arkadaşımla helalleşmeye hazırım. Onlara sadece kapımızı değil, gönlümüzü de açıyorum.

Samimi çağrımı tekrarlıyorum. 9 Şubat 1969'dan 9 Şubat 2019 tarihine kadar geçen on sekiz bin ikiyüz altmış iki günde herhangi bir sebepten dolayı küsen kızan kırılan kardeşlerime diyorum ki kavuşmak için 'Vazgeçilmez Yeminle 50 Yıllık' emanet hepimize yetecek, ülkümüz hepimizi kucaklaştırmaya kafi gelecektir.

Gelin milli bekamızın bu zamandaki mücadelesine katılın, el birliği yapalım, güç birliği yapalım, ülkü birliği yapalım, ne kadar işbirlikçi ve terör sevici varsa yakalarından tutalım. Türkiye'ye sahip çıkalım. Yaşanmadık bir şey kalmadı. Türkiye içte ve dışta büyük bir tehdidin kapanında. Türkiye siyasi, sosyal ve ekonomik çembere alınmış.

Milli bekamız bıçak sırtında, milli güvenliğimiz diken üstünde. Ya istiklal kararında olacağız, ya imhaya razı geleceğiz. 'Ya beka ya da bela' diyeceğiz. Kemal Kılıçdaroğlu Kuvayi İnzibatiye'nin yolundan gitsin gidebildiği kadar.

Anzavur'un, Ali Kemal'in, Sait Molla'nın, tüm mandacıların izinden yürüsün yürüyebildiği kadar. Biz Türk asırlarının beka davasını sonuna kadar savunacağız. 50 yılda mahcup olmadık, gelecek 50 yıllarda da inşallah olmayız."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber