Geçici görevlendirilen yöneticinin norm kadroya esas ders yükü hangi okulda gösterilir?

Geçici görevlendirilen yöneticinin norm kadroya esas ders yükü kadrolarının bulunduğu eğitim kurumunda gösterilmektedir.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 03 Nisan 2019 14:05, Son Güncelleme : 01 Nisan 2019 21:25
Geçici görevlendirilen yöneticinin norm kadroya esas ders yükü hangi okulda gösterilir?

Soru; Bir okulda müdür yardımcısı iken başka bir okulda geçici görevlendirilen bir müdürüm, norm kadro belirlenme işlemlerinde ders yüküm hangi okulda gösterilecektir.

Cevap; Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünce yayımlanan Norm kadrolarının güncellenmesine ilişkin iş ve işlemler için gerekli hazırlıkların yapılmasını içeren yazı ekinde yer alan "Norm Kadro Güncellemesinde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar" başlıklı bilgi notunun 10 maddesinde bu durma açıklık getirilmiştir.

1- "Norm Kadro Güncellemesinde Dikkat Edilecek Hususlar" başlıklı bilgi notu için tıklayınız.

2- "Eğitim Kurumu Yöneticilerinin Norm Kadro Güncellemesinde Yapması Gereken İş Ve İşlemler" bilgi notu için tıklayınız.

İşte o madde;

"10- Yöneticilerin gireceği ders yüklerinin kadrolarının bulunduğu eğitim kurumunda gösterilmesi, yöneticilerin gireceği ders saati sütununa; alanları ile aylık karşılığı okutabileceği dersler dışında herhangi bir alanda ders saati girilmemesi, kadrolarının bulunduğu eğitim kurumu dışında görev yapan yöneticilerin geçici görev yaptığı eğitim kurumuna herhangi bir alanda ders saati yazılmaması gerekmektedir."

Bu açıklamaya göre Geçici görevlendirilen yöneticinin norm kadroya esas ders yükü kadrolarının bulunduğu eğitim kurumunda gösterilmektedir.

Ahmet KANDEMİR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber