27 Temmuz 2019 tarihli atama kararı yayımlandı

27 Temmuz 2019 tarihli atama kararı yayımlandı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 27 Temmuz 2019 04:16, Son Güncelleme : 27 Temmuz 2019 04:19
27 Temmuz 2019 tarihli atama kararı yayımlandı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan İş Müfettişliklerine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcıları Akm ŞERBETCİOĞLU ve Şebnem Seval BEKTAŞ 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan İş Müfettişliklerine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcıları Abdulkadir KARTAL, Tuğba BAHADIR ve Zehra KILIÇ 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 4 üncü maddesi gereğince;

- Gabon Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Fevzi Süphan ERKULA,

- Trinidad ve Tobago Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Hayriye Nurdan ERPULAT ALTUNTAŞ,

merkeze alınmıştır.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mustafa BANKAOĞLU atanmıştır.

Yükseköğretim Kurulu Üyeliğine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 6 ncı maddesinin b/5 bendi ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci ve 7 nci maddeleri gereğince, Üniversitelerarası Kurulca seçilen Prof. Dr. Rahmi ER yeniden atanmıştır.

Ekli listede yer alan kişiler hizalarında belirtilen üniversite rektörlüklerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince atanmıştır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber