Telsim borçları için hukuk firmasından açıklama

Telsim'in borçları için hukuk firması açıklama yaptı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 05 Eylül 2019 10:02, Son Güncelleme : 05 Eylül 2019 10:34
Telsim borçları için hukuk firmasından açıklama

Telsim'in borçları için hukuk firması açıklama yaptı.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMANIN TAM METNİ

Kıymetli Basın Mensubu,

Müvekkilimiz Telsim Telekomünikasyon A.Ş.'nin operatörlük lisansını devir ettiği tarihten önceki GSM fatura alacaklarının bir kısmı kurumumuz Küresel Hukuk Bürosu tarafından tahsil edilmektedir.

Kamu borcu dolayısıyla iletişime geçtiğimiz her kişi, muhakkak Telsim telefon hattı kullanmış ve müvekkilimizle sözleşme imzalamıştır. Bu sözleşmeler imzalanırken de kişiler tarafından kimlik bilgileri verilmiştir.

Kişilerin kimlik bilgileri kendilerine özel olduğu için haberde bahsedildiği gibi borçlu olmayan veya isim benzerliği bulunan kişilerin aranması gibi bir durum asla söz konusu olmamıştır.

Müvekkilimiz Telsim Telekomünikasyon A.Ş.'nin hiçbir alacağı zamanaşımına uğramamıştır. Zira;

1441 Sayılı Bankacılık Kanunu 141. Maddesi ve Yargıtay 12. Hukuk Dairesi'nin 20.03.2018 tarih ve 2016/29894 Esas, 2018/2800 karar sayılı emsal kararında da yer aldığı üzere "Bu kanundan kaynaklanan fon alacaklarına ilişkin dava ve takiplerde zamanaşımı süresi 20 yıldır" hükmüne yer verilmiştir.

Hiçbir vatandaşımızın zerre kadar haksızlığa uğramadığı ve hiçbir alacaklının hak kaybı yaşamadığı bir ülke hayal eden kurumumuz Küresel Hukuk Bürosu, müvekkili Telsim Telekomünikasyon A.Ş.'nin hukuki çıkarlarını korumak için hukuk çerçevesinde gereğini yapacaktır.

Hiçbir harfine dokunulmadan yayınlayacağınızı düşündüğümüz ve inandığımız bu Tekzip metnini, aslı olmayan bir haber üzerine yazmak istemezdik.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

KÜRESEL HUKUK & DANIŞMANLIK

Telsim geri döndü: Borcu olan da aranıyor olmayan da

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber