İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Gaziantep'te nöbet kulübeleri kilitlendi, polisler soğukta nöbet tutuyor

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünün verdiği emirle, Gaziantep merkez ve dış İlçe Emniyet Müdürlüklerinde bulunan zırhlı nöbet kulübelerine kilit vuruldu. Personel kış günü kulübede değil dışarda durmak zorunda kaldı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 13 Aralık 2019 09:52, Son Güncelleme : 13 Aralık 2019 15:55
Gaziantep'te nöbet kulübeleri kilitlendi, polisler soğukta nöbet tutuyor

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, nöbet tutulan bütün zırhlı kulübeleri kilitledi. Ayrıca kilit takılamayan nöbet noktalarına da kaynak yaparak kullanıma kapattı. Nöbet tutan polisler, günlerdir 12 saat boyunca soğuk havada ve yağmur altında görevlerini ifa etmeye devam ediyor.

Riskli bölgeler için üretilen ve her birine 100 bin TL para harcandığı tahmin edilen kurşun geçirmez kabinler, özellikle yüksek güvenlik gerektiren görev noktalarında (konsolosluk, valilik, kaymakamlık, adliye binaları, belediyeler vs.) polisler tarafından kullanılmaktadır.

Bu uygulamanın daha önce, Kars, Adana ve Balıkesir illerinde de uygulandığı ancak, müdür değişimi sonrasında eski uygulamaya dönüldüğü belirtiliyor.

Muhtemel bir saldırıda bu şekildeki uygulamanın güvenlik sorunu oluşturacağı, polislerin açık hedef haline geleceği de belirtilmektedir.

Günlerdir bu konuda mağduriyet yaşayan Gaziantep polisi bu yanlış uygulamanın acilen kaldırılmasını istiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber