Üye Olmayan Dershanelerin, Kayıtları Silinecektir

Memurlar.net'e giren adaylara sağlıklı bir bilgi verebilmek amacıyla oluşturulan kurs.memurlar.net servisine üç ay içerisinde 500 yakın firma kayıt oldu. Üye olan dersanelerin, memurlar.net üyelerine daha rahat ulaşabilmeleri amacıyla serviste bazı yeni düzenlemeler yapılmıştır. Bu düzenlemeye paralel olarak daha önce kurs bilgilerini sisteme giren dershane yetkililerinin memurlar.net'e üye olmaları gerekmektedir.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Eylül 2007 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kurs servisine, açıldığı ilk ay içerisinde, 200'e yakın firma kayıt oldu. Şuanki kayıtlı firma sayısı ise 500'e yaklaşmıştır.

Memurlar.net, tüm firmaların üyelerimize daha sağlıklı bir şekilde ulaşabilmeleri için bazı yeni düzenlemeler yapmıştır. Bu yeni düzenlemeler sayesinde firma yetkilileri, kurslarına dair sistemde görülen her bilgiyi değiştirme imkanına sahip olabilecek, kampanyalarını girebilecek ve başarılarını gösterebilecektir. Ayrıca önümüzdeki günlerde oluşturulacak "Üye Uyarı Paneli" sayesinde girilen kampanyalar, üyelerin mesaj kutusuna veya mail adreslerine gönderilecektir.

Firma yetkililerinin bu imkanlardan yararlanabilmesi için uye.memurlar.net servisinden memurlar.net'e üye olmaları gerekmektedir. (Üyelik ücretsizdir) Üye olduktan sonra üye olunan kullancı adının 0 312 418 61 58 nolu numaradan Elmas hanıma iletilmesi gerekmektedir. Bu aşamadan sonra üyelik adı firma ile ilişkilendirilecek ve firma yetkilileri kurslarına dair her bilgiyi değiştirebilecektir.

Bu şekilde sisteme üye olmayan dersane bilgileri memurlar.net tarafından sistemden silinecektir.

Dershane yetkililerine duyurulur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber