İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Ekrem İmamoğlu da, deprem bölgesine gideceğini açıkladı

İBB Başkanı İmamoğlu, önce Malatya'ya oradan da Elazığ'a giderek depremzedelere geçmiş olsun dileklerini ileteceğini açıkladı. İçişleri, Sağlık ve Çevre Bakanlarının çalışmaları koordine etmek için zaten bölgede olduğu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da yardım faaliyetlerini yerinde denetlemek amacıyla bölgeye gideceği böyle bir süreçte, ziyaretin zamanlamasının yanlış olduğu ifade ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Ocak 2020 14:57, Son Güncelleme : 25 Ocak 2020 16:04
Ekrem İmamoğlu da, deprem bölgesine gideceğini açıkladı

Elazığ merkezli meydana gelen deprem, tüm Türkiye'de büyük üzüntüye neden oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatının ardından gece yarısı 3 bakan deprem bölgesine giderek çalışmaları bizzat takip etti.

Elazığ'da kurtarma çalışmaları devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu , deprem bölgesine gideceğini açıkladı

ÖNCE MALATYA SONRA ELAZIĞ

İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte önce Malatya'ya sonra da Elazığ'a gidecek.

İBB'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu, eşi Sayın Dilek Hanım ile birlikte birazdan, 'geçmiş olsun' dileklerini yerinde de iletmek; İBB arama-kurtarma-yardım ekiplerinin çalışmalarını alanda izlemek amacıyla Malatya'ya hareket edecek. Oradan Elazığ'a geçecek olan Sayın İmamoğlu, güzergah boyunca depremin etkilediği yerleşim bölgelerini ziyaret edecektir" ifadeleri kullanıldı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Çok sayıda vatandaş, deprem çalışmalarının devam ettiği esnada bölgeye yapılacak bir ziyaretin uygun olmadığını belirtti. Ankara Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere diğer tüm belediyeler sadece yardım ekiplerini bölgeye göndermiş ancak hiçbir belediye başkanı bu süreçte bölgeye gitme yönünde bir açıklama yapmamıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber