Başkent'te düzenlenen FETÖ operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı

Ankara merkezli 4 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2021 10:37, Son Güncelleme : 01 Haziran 2021 11:01
Başkent'te düzenlenen FETÖ operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı

Başkent'te birbirleriyle kontörlü ve ankesörlü telefonlarla irtibat kurup örgüt faaliyetlerine devam ettiği tespit edilen FETÖ/PDY mensubu 6 kişiden 5'i Ankara merkezli 4 ilde düzenlen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne mensup olup TSK Hava Kuvvetleri Komutanlığına sızmış örgüt üyelerinin, deşifre olmamak için gizli haberleşme ve kodlama sistemine bağlı kalarak kontörlü telefonlar ve ankesörlü telefonlarla haberleşerek örgüt faaliyetlerine devam ettiklerini tespit etti. Harekete geçen ekipler, Ankara merkezli İzmir, Balıkesir ve Kütahya illerinde düzenledikleri eş zamanlı operasyonla tespit edilen 6 kişiden 5'ini yakalayarak gözaltına aldı. Firari şahsın yakalanmasına yönelik çalışmaların ise devam ettiği belirtildi.

İstanbul merkezli FETÖ soruşturmasında 60 şüpheliye gözaltı kararı Başkent'te düzenlenen FETÖ operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı Görevde olan memur ve komiserler dahil 23 kişiye yakalama kararı Başkent'te FETÖ'nün 'hijyen evlerine' operasyon: 14 gözaltı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber