Fenomen dizinin yeni Leyla'sı belli oldu

Exxen için yeni bölümleri çekilen Leyla ile Mecnun dizisinin Leyla'sı Deniz Işın oldu. Tam kadro sete çıkan ekipten ilk fotoğraf da geldi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Haziran 2021 09:48, Son Güncelleme : 10 Haziran 2021 09:55
Fenomen dizinin yeni Leyla'sı belli oldu

Masumiyet'teki performansıyla beğeni toplayan oyuncu Deniz Işın, yeniden Exxen'de yayınlanacak Leyla ile Mecnun dizisinin efsane haline gelen "Leyla" karakterini canlandıracak. Dizinin yönetmeni Onur Ünlü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Işın ile sette çekilen fotoğrafına yer verdi. Dizinin yönetmeni Onur Ünlü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni Leyla'yı duyurdu. Oyuncu Deniz Işın ile fotoğrafını paylaşan Ünlü, "Aa bak yeni Leyla!" notunu düştü.

Sefirin Kızı ve Masumiyet gibi televizyon dizileriyle tanınan 29 yaşındaki oyuncu Deniz Işın bu kez dijital platformla izleyicilerinin karşısına çıkacak.

DENİZ IŞIN KİMDİR?

Deniz Işın, 28 Mayıs 1992 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Ege üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği'nde yüksek lisansını tamamladı ve İstanbul'a taşındı. Bu süreçte Sahnetozu Tiyatrosu'nda 2 sene İzmir'de, bir sene de İstanbul'da eğitim aldı ve 2017'de 'Lysistrata' oyununda Lysistrata, 2018'de 'You Can't Take It With You' oyununda Alice karakterini canlandırdı.

Deniz Işın, FOX'ta yayınlanan "Her Yerde Sen" dizisinde Merve karakterine hayat verdi. Daha sonra "İyi Günde Kötü Günde" dizisinde yer aldı, "Sefirin Kızı" projesinde Sahra karakterine hayat veren Deniz Işın, Murat Boz'un "Gece" isimli video klibinde de yer aldı. Son olarak "Masumiyet" dizisinde İrem karakterini canlandırdı. Oyuncu 1.69 boyundadır.

Leyla ile Mecnun'un çekimleri başlıyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber