Başvurular Cuma Günü Sona Eriyor

Haber Giriş : 24 Mayıs 2003 06:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cuma günü başvuruları bitecek olan KPSS-Ek yerleştirmelerinde daha önce boş kalan kadrolara ek olarak yeni kadrolarda ilanda yer aldı. Uzun bir aradan sonra ilk kez imam-hatip, hemşire ve eczacı gibi kadroların yer aldığı ek
Ek yerleştirmelerde toplam 1.249 imam hatip kadrosu yer aldı. İmam hatip kadrolarına başvurabilmek için; Erkek olmak, Askerliğini yapmış veya erteletmiş olmak, İlahiyat mezunu olmak ve imam hatiplik yapmaya engel bir özrü bulunmamak şartları aranmaktadır.

Yine ek yerleştirmelerde toplam 173 hemşire kadrosu yer aldı. Hemşirelik kadrolarına atanabilmek için; Kadın olmak, 4 yıllık Hemşirelik bölümü mezunu olmak, sınav tarihi itibariyle 27 yaşından gün almamış olmak şartları aranmaktadır.

Ek yerleştirme kadrolarına toplam 48 adet sınıf öğretmenliği kadrosu yer aldı. Sınıf öğretmenliği kadrolarına 35 yaşından gün almamış olan, askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmuş olan, güvenlik tahkikatı olumlu sonuçlanan ve Fakültelerin sınıf öğretmenliği bölümlerinden mezun olanlar başvurabilmektedir.

Bu ek yerleştirmelerde yer alan yeni kadrolar (Lisans mezunları için) ise şunlardır: Fizyoterapist, Mühendis, Daktilograf, Koruma ve Güvenlik görevlisi, Bilgisayar İşletmeni, Programcı, Laborant, Sağlık Memuru, Sistem Mühendisi, Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Hukuk Müşaviri, Kaçakçılık Uzmanı, Sekreter, Gassal

Ek yerleştirmelerde yer alan tüm kadrolar sitemizde zip'li (sıkıştırılmış) olarak yer almaktadır. Bu dosyayı bilgisayarınıza indirdikten sonra Winzip ile açınız. Açılan dosyalar pdf formatında olduğu için bilgisayarınızda Acrobat Reader yüklü olmalıdır.

Ek yerleştirme kadrolarını indirmek için tıklayın.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber