Tek kişilik sınıftan mezun oldu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 22 Haziran 2008 14:26, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Adana DHA

Adana Sabancı Anadolu Tekstil Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi Örme Bölümü öğrencisi Gamze Yücel (18), arkadaşları sınıfta kalınca bir yıl boyunca sınıfta tek başına okuyup bölümünün tek mezunu oldu.

100Dokuma, terbiye, konfeksiyon, kalite kontrol, tasarım ve örme bölümlerinin bulunduğu okuldan bu yıl 118 öğrenci mezun oldu.

Örme bölümünün tek öğrencisi olan Yücel, okuduğu bölümde başka öğrenci kalmadığı için tek başına sahneye çıkıp kep fırlattı ve öğretmeninden bölüm birinciliği belgesini aldı. Okuldaki hazırlık sınıfından sonra ameliyat olduğu için bölüm seçemediğini anlatan Yücel şöyle dedi:

?Tek başıma okudum'

?Öğretmenlerimiz beni örme bölümüne yazdırmış. 9'uncu sınıfta örme bölümünde 13 kişiydik. 10'uncu sınıfta 5 arkadaş bölüm değiştirdi, 3 kişi sınıfta kaldı. 10'uncu sınıfta da 4 arkadaşım sınıfta kalınca, ben son sınıfı tek başıma okudum.

Bazı kültür derslerini diğer bölümlerdeki öğrencilerle birlikte okurken, meslek ve diğer kültür derslerimi tek başıma gördüm. Özel ders almış gibi oldum. Ama sınıfta kendimi yalnız hissediyordum. Bir yandan iyi, bir yandan kötüydü. Bölümün hem birincisi, hem sonuncusu oldum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber