Doktor silahlı saldırı sonucu öldürüldü

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 27 Temmuz 2009 21:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KAHRAMANMARAŞ'ın Elbistan İlçesi'nde özel bir tıp merkezinde çalışan 39 yaşındaki Genel Cerrahi uzmanı Dr. Saim Urungu, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Olay sırasında çevrede bulunan ve saçmaların isabet ettiği 1'i çocuk 3 kişi de hafif yaralandı.

Olay, ilçe merkezinde Özel Elbistan Tıp Merkezi önünde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Dr. Saim Urungu ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışan Taşer Aktaş, olayın kavgaya dönmesi üzerine çanta içinde getirdiği pompalı tüfekle, dehşet saçtı. Aktaş, çevredekilerin korku dolu bakışları arasında Urungu'ya doğrultuğu silahını biri başına olmak üzere 5 kez art arda ateşledi.

Kanlar içinde yere yığılan ve çağrılan ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Saim Urungu, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Katil zanlısı Taşer Aktaş ise yaya olarak kaçmaya çalışırken, olay yerinden geçen bir uzman çavuş tarafından yakalandı.

Silahlı saldırıda, yoldan geçen 8 yaşındaki Semra Doğan, 22 yaşındaki Meltem Gül ve 20 yaşındaki Fikret Karaca'da saçmalarla çeşitli yerlerinden hafif olarak yaralandı. Katil zanlısının sorgusu devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber