Ormanda ölü bulunan öğretmen, canına kıymış

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Mart 2010 14:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli'de, 49 gün önce kaybolan ve dün Çamlık Dağı mevkisindeki ormanlık alanda cesedi bulunan öğretmen Nuh Sevinç toprağa verildi.

Bulunduktan sonra Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılan Sevinç'in cenazesi, yapılan otopsinin ardından Değirmenönü Mahallesi'ndeki evine getirildi.

Evinin önünde kısa bir süre bekletilen cenaze, daha sonra Ulu Cami'ye götürüldü. Öğretmenin yakın akrabaları ile eşi Şerife Sevinç'in yakınları arasındaki gerginlik nedeniyle polis cami etrafında güvenlik tedbiri aldı.

Öğretmenin çocukları Çağlar ve Onur ile annesi Emine Sevinç ve kız kardeşi Tülay Gümüş, tabuta sarılarak, gözyaşı döktü.

Cenaze, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından asri mezarlıkta toprağı verildi.

Öte yandan, öğretmenin yapılan otopsisinde, yüksek dozda hap içerek, intihar ettiğinin belirlendiği bildirildi.

Otopside tarih öğretmeni Sevinç'in gömleğinin cebinde, "Ben kimseyi aldatmadım. Hele de öğrencilerimle asla. Öğrencilerimin hepsi benim için değerlidir. Öğrencilerimin hepsini seviyorum. Çocuklarım iyi insan olsunlar. Herkesten özür diliyorum" yazılı not bulunduğu ifade edildi.

Nuh Sevinç, 25 Ocak Pazartesi günü, Lozan Caddesi 1652 Sokak'taki evinden, 20 ZN 203 plakalı otomobiliyle ayrılmış, evine dönmemesi ve kendisine ulaşılamaması üzerine ailesi polise başvurarak, hayatından endişe ettiklerini bildirmişti.

Eşi Şerife Sevinç'in başvurusu üzerine araştırma başlatan polisler, kayıp öğretmenin otomobilini Çamlık Mahallesi'nde terk edilmiş bulmuştu.

Tarih öğretmeni Sevinç'in cesedi, dün sabah saatlerinde Çamlık Dağı'nda yapılan aramada bulunmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber