YAŞ'ta 3'lü süpriz zirve... Gül, Erdoğan ve Başbuğ görüştü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2010 15:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) üyeleri onuruna verdiği yemeğin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile yaptığı görüşme sona erdi.

Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan ve Orgeneral Başbuğ ile Cumhurbaşkanlığı Konutu'ndaki öğle yemeğinin ardından biraraya gelmişti. Görüşme yaklaşık bir saat 15 dakika sürdü.

Görüşmenin ardından önce Başbakan Erdoğan konuttan ayrıldı. Orgeneral Başbuğ ise Erdoğan'dan yaklaşık 5 dakika sonra Cumhurbaşkanlığı konutundan ayrıldı.


Yüksek Askeri Şura toplantısının 3. gününde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Org. Başbuğ Dışişleri konutunda bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) üyelerine verdiği öğle yemek verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yemek için 12.30 sıralarında Gül'ün konutuna giriş yaptı.

Yemeğin başlama saatinden yaklaşık 20 dakika önce Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, yaklaşık 10 dakika önce de Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile diğer asker üyeler konuta toplu halde geldi.

13:30'da başlayan ve 1 saat süren yemeğin ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Org. Başbuğ Dışişleri konutunda bir araya geldi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber