Acil serviste bıçaklı kavga: 2 yaralı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Ağustos 2010 16:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ŞANLIURFA'da, iki grup arasında trafik kazası nedeniyle çıkan ve hastane koridorlarına taşan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Olay, dün gece geç saatlerde Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servis önünde meydana geldi. İddiaya göre, merkeze 12 kilometre uzaklıkta bulunan Kısas Beldesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Saldıran, hızla gelen Ahmet Altınsu'nun kullandığı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Kazanın ardından yaralı Saldıran, kendisine çarpan sürücü tarafından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.Yaralının tedavisi sürdüğü sırada hastaneye gelen Saldıran ve Altınsu aileleri yakınları, acil serviste karşı karşıya gelince kavga çıktı. Kısa sürede büyüyen kavgada her iki grubun yakınları acil servisi birbirine kattı. Kavgada bıçaklarına sarılan taraflar, Ercan Altınsu ile Remzi Altınsu'yu yaralarken, N.A ile S.A ise taş ve sopalarla darp edildi. Tarafların kavgasına hastane güvenlik görevlileri ile polis müdahale etmekte güçlük çekince çevik kuvet ekiplerinden takviye istendi. Olay yerine gelen polis darp edilerek yaralanan N.A ve S.A'nın hastenede yapılan tedavilerinin ardından ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülmek istendi. Bu sırada dışarıda kalabalığın çoğalması nedeniyle polis acil servis önünü boşaltarak hastalar dışında kimseyi yaklaştırmadı. Gözaltına alınan N.A., S.A. ve karşı taraftan olan F.S. ve M.D. yoğun güvenlik önlemleri altında hastaneden çıkarılarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Çıkan kavganın ardından acil servisteki görevliler, kan gölüne dönen acil servisi hortumla yıkayarak temizlemeye çalıştı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber