Van'daki iki ayrı silahlı kavganın ardından

Van'da dün çıkan iki ayrı silahlı kavgada hayatını kaybeden 2 kişinin cenazeleri toprağa verilirken, ilk olayla ilgili 1 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Nisan 2012 13:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre; ilk kavga, dün akşam saatlerinde Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki bir otoparkta meydana gelmişti. Gürpınar ilçesine bağlı Sevindik köyünde ikamet eden ve aralarında arazi anlaşmasızlığı bulunan amca çocukları arasında çıkan kavgada R.K. ve C.K. kaldırıldıkları özel bir hastanede hayatlarını kaybederken, V.K. ise yaralanmıştı. Olaya karıştığı ileri sürülen K.K., gözaltına alınırken, M.K., Ç.K., B.K. ve A.K. ise otomobil ile olay yerinden kaçmışlardı. Asayiş Şube Müdürlüğü Ağır Suçlar Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu olaya karıştığı ileri sürülen A.K. isimli şahıs, Süphan Mahallesi'nde silahı ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Bu arada, olayda hayatını kaybeden R.K. ve C.K.'nin cenazeleri, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki otopsilerinin ardından yakınları tarafından sabah saat 05:00'da Akköprü Mezarlığı'na götürülerek defnedildiler.

Her iki kavgada yaralan şahısların tedavileri halen devan erken, olayla ilgili geniş çalı soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber