Belediye Başkanı Akgül: İlçeye ilkleri yaşattık

Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından yapılan 'Yerel Yönetimler Performans' araştırmasında Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankara'daki belediye başkanları arasında yüzde 57,2 ile ikinci oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kentsel dönüşümde Mamak'ın öncü ve örnek ilçe olduğunu belirten Belediye Başkanı Akgül, 3 yılda ilçeye önemli yatırımlar kazandırdıklarını ve projeler kapsamında ilçeye ilkleri yaşattıklarını belirtti.

Akgül, Türkiye genelinde de 9. olarak adını Türkiye sıralamasına yazdırdı. Belediye başkanlarının 3 yıllık performanslarının değerlendirildiği araştırmada Mamak'a yapılan yatırımlar Akgül'ü zirveye çıkardı. 16 büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanları ve en başarılı 15 ilin belediye başkanının belirlendiği ankette Akgül'ün Mamak'ın geleceğine yönelik yaptığı dev yatırımlar etkili oldu.

"3 YILDA MAMAK'TA İLKLERİ YAŞATTIK"

Mamak'ın önemine yakışır çalışmalar yapan Mamak Belediyesi, kentsel dönüşümde olduğu kadar sosyal dönüşümle de özenli çalışmalar yürütüyor. Mali disiplini sağlayarak başlatılan hizmet hamlesinden, kentsel dönüşüme, altyapıya, sosyal belediyeciliğe ve rutin belediyecilik hizmetleri ile yapılan yatırımlara kadar önemli hizmetleri hayata geçiren Mamak Belediyesi, yükselen bir değer ve örnek bir kent olma yolunda yürüttüğü çalışmalarına 2012 yılında da son sürat devam ediyor. Kentsel dönüşümde Mamak'ın öncü ve örnek ilçe olduğunu belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, 3 yılda ilçeye önemli yatırımlar kazandırdıklarını ve projeler kapsamında ilçeye ilkleri yaşattıklarını belirtti. Şehrin imajını değiştirecek projeleri birer birer hayata geçirdiklerini aktaran Akgül, kongre merkezinden, kent parka, spor tesislerinden, kapalı pazar alanlarına kadar ilçeye sosyal, kültürel ve ekonomik katkı sağlayacak projeleri vatandaşların hizmetine sunduklarını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber