Çekül Vakfı ve TKB üyeleri Göynük'ü inceledi

Bolu Göynük Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği Danışma Kurulu Başkanı ve Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Başkanı Prof.Dr. Metin Sözen ve beraberindeki heyet, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan'ı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2012 14:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyarete, TKB Danışma Kurulu Başkanı ve ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen, ÇEKÜL Vakfı Genel Koordinatörü Betül Sözen, TKB Genel Sekreteri ve Gaziantep İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Sezer Cihan, ÇEKÜL Vakfı Yüksek Danışma Kurulu Üyeleri Hurşit Aslan, Namık Kemal Döleneken, ÇEKÜL Vakfı İletişim Sorumlusu Şirin Sıngın Yılmaz, ÇEKÜL Vakfı Tanıtım Yayın Sorumlusu Nilüfer Oktay Misischi, ÇEKÜL Vakfı Bilgi Belge Merkezi Sorumlusu Müge Değirmenci ve ÇEKÜL Vakfı Sanat Tarihçisi Arkeolog Zeynep Biçer katıldı.

Toplantının ardından heyet, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan ile birlikte Tarihi Kentler Birliği ve ÇEKÜL Vakfı Proje Yardımı ile restorasyonu tamamlanan yapıları gezerek bilgi aldı. Daha sonra ilçede bulunan Akşemseddin Hz. Türbesi ve Gazi Süleyman Paşa Camisi'ni gezen heyete Başkan Kemal Kazan, ilçenin simgesi olan Zafer Kulesi Maketi hediye etti ve ardından heyet ilçeden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber