Dursunbey'de akli dengesi bozuk bir kişinin evinde çıkan yangın 4 evi kül etti

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı Şabanlar Köyünde akli dengesinin bozuk olduğu öğrenilen Bayram Türkan isimli vatandaşın evinde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek çevredeki evleri de sardı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 20:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayram Türkan'ın evi yanında bulunan diğer 3 evi de aniden saran alevleri gören vatandaşlar itfaiyeyi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine Dursunbey'den 3 adet itfaiye aracı Şabanlar köyüne hareket etti. Köylüler itfaiye ekipleri gelene kadar yangına hortum ve kovalar ile müdahale etmesine rağmen yangın kısa sürede büyüdü.

Akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen Bayram Türkan'ın, evinin içinde çok miktarda bulunan atık kağıtların bir anda tutuşması ile yangının başladığı öğrenildi. Yangına Dursunbey Orman işletmesinden 1 arazöz ile bir su tankı müdahale ederken bir de helikopter havadan söndürme çalışmalarına katıldı. 4 evi saran alevler bir ambar ve bir hayvan damını da küle çevirirken ev sahipleri yanan evlerini izlerken şok geçirdi.

Çıkan yangında Bayram Türkan, Hamide Türkan, Mustafa Durak, İbrahim Durak'ın evleri, Hüseyin Türkan'ın ambarı, Halil İbrahim Durak'ın ise damı kül oldu.

Söndürülen yangının ardından Balıkesir'den gelen Kızılay ekibi köye 3 adet Mevlana evi kurarken evi yanan vatandaşlara giyim ve gıda yardımı yapılacağı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber