Optimum'da 'iftar' sofrası kuruldu

Optimum Outlet Adana Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Ramazan ayının ilk gününde kent protokolü ve gazetecileri 'iftar yemeği'nde bir araya getirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Temmuz 2012 09:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde faaliyet gösteren Kazancılar Restaurant'ta organize edilen etkinliğe; Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Vali Yardımcısı Halis Arslan, merkez ilçe Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Sürenkök, Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çalışkan, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir, Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Süha Günel, Rönesans Yönetimi A.Ş. Direktörü Ömer Hasdemir v Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi Müdürü Şansın Özerdoğan'ın yanı sıra kent protokolü üyeleri ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Burada kısa bir konuşma yapan Vali Hüseyin Avni Coş, Ramazan ayının ilk gününde böylesine anlamlı ve sıcak bir iftar sofrasında bir arada olmanın önemine dikkat çekti. Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Süha Günel ise, Ramazan'ın ilk gününde kent protokolü ve gazeteciler ile bir araya gelmenin haklı mutluluğunu yaşadıklarını anlattı. Günel, Türkiye'de 'alışveriş ve yaşam alanı' kavramının Rönesans'a ait olduğunun altını çizerek, "Çünkü biz, bir alışveriş merkezi inşa edip, faaliyete geçirdikten sonra bunu bir gelir kapısı olarak düşünen anlayıştan değiliz. İnsanların gerçek anlamda alternatif oluşturabilecekleri bir yaşam alanı inşa edebilmenin çabası içindeyiz ve bunu bir ilke haline getirdik" dedi.

8 Nisan 2012 tarihinde hizmete açılan Optimum Outlet Adana Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin, halkla bütünleştiğinin altını çizen Rönesans A.Ş. Direktörü Önder Hasdemir de, Optimum'un, aradan geçen 16 aylık zamanda Adana ve bulunduğu çevreye yapmış olduğu katkının net bir şekilde görülmeye başladığını da sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından kent protokolü orucunu açarken, iftar yemeğinde dualar da okundu. Katılımcıların yöresel kıyafetler giyen görevliler tarafından karşılandığı gecenin son bölümünde Kazancılar Grubu, Ramazan'a özel olarak hazırlamış olduğu parçaları protokol üyeleri ve gazeteciler için seslendirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber