Araçta sıkışan yaralıyı itfaiye kurtardı

Elmadağ-Samsun karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında araç içerisinde sıkışan TIR şoförü, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Kurtarma Timi tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2012 11:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, dün doğalgaz ekipmanı taşıyan 19 UA 090 plakalı TIR'ın Roketsan Fabrikası'nın istinat duvarına çarpması sonucu sürücü Sezai Özkan (26) araç içerisinde sıkıştı. İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na saat 17.02'de Elmadağ-Samsun yolu Roketsan Fabrikası önünde trafik kazası olduğuna ilişkin ihbar gelmesi üzerine merkez karargahtan bir kurtarma aracı ile 5 personel ve Kayaş istasyonundan çok maksatlı müdahale aracı ile 3 personel olay yerine sevk edildi. Olay yerindeki 112 Acil Servis doktorları ile işbirliği sonucu yapılan çalışmayla sıkıştığı yerden yaralı olarak çıkarılan TIR şoförü Sezai Özkan, sağlık ekiplerince Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada Ankara İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın trafik kazalarına müdahalelerinde görev yapan kurtarma filosu, sahip olduğu 27 ton kaldırma kapasiteli ve 95 tonluk kesme gücü ile 18 milimetreye kadar çelik kaportaları kolaylıkla kesebiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber