İzmir'de kaza: 1 ölü, 2 yaralı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, kaldırımda yürüyen 3 yayaya çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2012 08:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, dün saat 20.00 sıralarında Adalet mahallesi Manas Bulvarı numara 120/1 önünde meydana geldi. Çınarlı istikametinden Bayraklı yönüne seyreden Soner Kılıç yönetimindeki 35 HLF 32 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak kaldırıma çıktı. Kaldırımda yürüyen Recep Küçük (52) eşi Ladigar Küçük (53) ile Recep Küçük'ün kardeşi Filiz Çoşkun'a (39) çarpan otomobil güçlükle durabildi.

Recep ve Ladigar Küçük Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, Filiz Çoşkun ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan karı koca yoğun bakım ünitesine alındı. Recep Küçük, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan Ladigar Küçük'ün de hayati tehlikesinin bulunduğu, Recep Küçük'ün kardeşi Filiz Çoşkun'un ise yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Polis, kaza sonrası otomobil sürücüsü Kılıç'ı gözaltına aldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber