200 ayrı hırsızlıktan kaydı bulunan zanlı yine hırsızlıktan yakalandı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi tarafından düzenlenen operasyonda, kiraladıkları otomobille hırsızlık yaptıkları öne sürülen 4 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2012 15:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nilüfer ilçesi Ertuğrul Mahallesi'nde şüpheli bir otomobilin içerisinde, kimliği belirsiz 4 kişinin hırsızlık amaçlı evleri gözetlediği ihbarını değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, aracı takibe aldı. Ekiplerin ?Dur' ihtarına rağmen kaçmaya devam eden zanlılar, yaklaşık 5 bin TL değerindeki ziynet eşyasını araçtan attı.

Kovalamaca sonrası 4 kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. Araçta bulunan Adem K. (22), Aytaç A. (21), Özcan G. (26) ve Ergün Ç. (20) gözaltına alındı. Soruşturmayı derinleştiren Hırsızlık Büro Amirliği dedektifleri, zanlıların, çalıntı ehliyetlerin üzerine kendi resimlerini yapıştırıp sahte ehliyetlerle araç kiraladıklarını belirledi. Polis, kiralık araçla 9 ayrı ev ve 1 iş yerinden pencere camlarını zorlamak suretiyle hırsızlık yaptıkları tespit edilen zanlıların aracında da arama yaptı. Operasyonda 2 adet sürücü belgesi, 1 adet dizüstü bilgisayar ile bir adet halı ve çok sayıda tornavida, yan keski ve eldiven ele geçirildi.

Yapılan incelemede, Ergün Ç. isimli zanlının, hırsızlık suçundan 200 kaydının bulunduğu belirlendi. Gözaltına alınan 4 zanlı, ?Ev ve iş yerinden hırsızlık, resmi evrak üzerinde sahtecilik? suçlarından adliyeye sevkedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber