Hayır Çarşısı ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü

Sakarya Erenler Belediyesi'nin Hayır Çarşısı, ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2012 18:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erenler Belediyesi'nin Cumhuriyet Caddesi'nde, hayırsever vatandaşların da yardımları ile kurduğu Hayır Çarşısı'nda, ihtiyaç sahipleri beğendikleri ürünleri hiçbir ücret ödemeden alabiliyor. Hafta içi mesai saatleri içerisinde açık olan çarşıda her yaşa uygun çantadan ayakkabıya, paltodan gömleğe, gelinlik ve damatlığa kadar farklı giyim eşyaları bulunuyor.

Hayır Çarşısı'nı gezerek değerlendirmelerde bulunan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "Üç yılı aşkın bir süredir hizmette olan Hayır Çarşısı'na ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız gelerek beğendikleri ve ihtiyacı olduğu tüm ürünlere ücretsiz sahip olabiliyorlar." dedi. Öztürk, hayırsever vatandaşlara da "Kullanmadığınız kullanılabilir elbiselerinizi getirin, ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım." çağrısında bulundu.

Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasındaki paylaşıma çok önemli olduğunu dile getiren Öztürk, ?Hayır Çarşısı ile toplumsal yardımlaşmayı güçlendirerek, topluma karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber