Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisleri'nin temeli atıldı

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş Barajı bölgesinde inşa edilecek atıcılık ve trap tesislerinin temeli atıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2012 19:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Törene, Osmangazi Belediye Başkan Mustafa Dündar, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Öğünç ve sporseverler katıldı. 32 bin metrekarelik alanda yapılacak tesislerin, atıcılık sporunun ihtiyacı olan poligon talebini karşılamasının yanı sıra spora gönül vermiş insanların doğayla iç içe spor yapmalarına imkan sağlayacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tesis hakkında şu bilgileri verdi: ?Demirtaş'ta, ulusal ve uluslararası alanda hizmet edecek önemli yatırımımızdan birinin daha temelini atıyoruz. Atıcılık sporuna hizmet edecek çok önemli tesislerden birisi olacak, Demirtaş Atıcılık ve Trap tesislerinde, trap ve skeet poligonu, idari bina, çocuk parkı, piknik yerleri, açık alan, fitnes aletleri, büfe, kafe, yürüyüş yolları, spor sahaları, çeşme, güvenlik noktası, otopark ve açık alanlar yer alacak.?

Yaptıkları yatırımlarla ilçenin çehresini değiştirdiklerini belirten Dündar, şöyle devam etti: ?Demirtaş mahallemizde yaptığımız yatırımlarla bölge adeta cazibe merkezine dönüştü. Toplam 5.5 milyon TL'lik bir yatırım gerçekleştirdiğimiz Demirtaş'ta, yapımı hızla devam eden ve 5 bin 500 metrekarelik alan üzerine kurduğumuz Demirtaş Kapalı Yüzme Havuzu Spor Kompleksi, Osmangazi'nin beşinci yarı olimpik yüzme havuzu olacak.?

Temel atma töreninin ardından Dündar, alana getirilen silahla skeet atışları gerçekleştirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber