26 Ekim 2012'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 26 Ekim 2012 09:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Siyasi Partilerin programları

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saat 14.00'de parti genel merkezinde partililer ve vatandaşlarla bayramlaşacak.

- MHP Ankara İl Başkanları, saat 12.00'de merhum Alparslan Türkeş'in mezarında buluşacaklar, saat 12.30'da Cuma namazının ardından saat 17.00'de yemekte bir araya gelecekler.

- AK Parti Genel Merkezi'nde, saat 09.30'da başlayacak olan siyasi partilerle bayramlaşma töreni yapılacak.

-AK Parti İstanbul İl Başkanlığı bayramlaşma merasimi, saat: 15.00'de AK Parti İstanbul İl Başkanlığında gerçekleştirilecek.

- CHP Genel Merkezi'nde, saat 09.30'da başlayacak olan siyasi partilerle bayramlaşma töreni gerçekleştirilecek.

- Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Örgütü'nde bayramlaşma merasimi, saat 15.00'de CHP İstanbul İl Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

- Saadet Partisi, DSP, BBP parti temsilcileri, saat 09.30'da karşılıklı bayram ziyaretlerinde bulunacak.

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, saat 11.30'da partililer ve vatandaşlarla bayramlaşacak.

Basın toplantısı, görüşme, ziyaret, eylem

- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, saat 10.30'da Bakırköy İtfaiye Grubunda itfaiye erleriyle bayramlaşma törenine katılacak, saat 11.15'te Edirnekapı'da Zabıta Müdürlüğü'nde zabıta memurlarıyla bayramlaşma törenine katılacak, saat 18.00'de Kayışdağı Darülaceze Müessesesi'nde bayramlaşma törenine katılacak

- İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, saat 15.00'de Polis Kongre ve Eğitim Merkezi'nde emniyet personeli ile bayramlaşma törenine katılacak, saat 16.30'da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde bayramlaşma törenine katılacak.

- Büyük Ankara Sirki, saat 14.00'da ASKİ spor Salonu'nda perdelerini açacak.

Spor

- Spor Toto Süper Lig'in 9. haftası yapılacak iki maçla başlayacak, program şöyle:

20.00 Sanica Boru Elazığspor ? Eskişehirspor

20.00 Kasımpaşa - Beşiktaş

- Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını saat 18.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

- TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul'da sürüyor. Bugün programı şöyle:

M Sharapova (RUS) vs S Stosur (AUS)

A Radwanska (POL) vs S Errani (ITA)

V Azarenka (BLR) vs N Li (CHN)


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da, büyükşehir belediyesini, ticaret odasını, baroyu ve valiliği ziyaret edecek. Şehir turu kapsamında bazı müze ve kiliseleri de ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu, Gazi Köşkü'ndeki akşam yemeğinin ardından kentten ayrılacak. (10.00-19.30)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de, AK Parti İl Başkanlığı'nda basın toplantısı yapacak. Yıldız, partisinin il teşkilatı, büyükşehir belediyesi, Talas, Hacılar ve İncesu ilçe teşkilatlarında bayramlaşma törenine katılacak. (10.00-14.30)

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün Kocaeli'nde, AK Parti İl Başkanlığı ile Darıca ve Gebze ilçe başkanlıklarının bayramlaşma programına katılacak. (12.00-15.30-17.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Rize'de, vatandaşlarla bayramlaşacak, jandarma komutanlığı, Rize Eğitim ve Araştırma ve Devlet hastaneleri, emniyet müdürlüğü ve itfaiye teşkilatını ziyaret edecek. (13.00-14.30)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Afyonkarahisar'da, AK Parti İl Başkanlığı'ndaki bayramlaşma töreninin ardından, basın açıklaması yapacak, Şuhut ilçesinde temel atma törenlerine katılacak. (14.00-16.30)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde partililerle bayramlaşacak. (14.00)

Partiler arası bayramlaşmalar yapılacak. (09.30-12.00)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bakırköy itfaiye müfrezesinde itfaiye teşkilatıyla bayramlaşacak. (10.30)

Müslüman ülkelerin büyük çoğunluğunda Kurban Bayramı'nın birinci günü bugün kutlanıyor.

Suriye'de ilan edilen ateşkesin ardından gelişmeler takip ediliyor.

İnsanî yardım kuruluşları ve gönüllüler bu yıl da kurban coşkusunu Türkiye'nin yanı sıra dünyanın dört bir yanına taşıdı. Orta Batı Afrika'nın unutulmuş ülkesi Burkina Faso, Kurban Bayramı sebebiyle dünyanın dört bir yanından yüzlerce yardımseverin akınına uğradı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova dışında bulunan rezidansı Novo Ogaryovo'da uluslar arası düşünce kuruluşu Valdai Kulüp üyesi siyaset bilimci ve akademisyenlerle bir araya geldi. Rusya'nın son dönemde kazandığı ekonomik, siyasi ve sosyal alandaki başarılardan memnuniyetini ifade eden Rus lider, Kremlin'de bulunduğu yeni dönemde mevcut politikaların devam edeceği işareti verdi.

Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta karşılaşmalarına Sanica Boru Elazığspor ? Eskişehirspor karşı karşıya gelecek. (20.00)

İHA-CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber