ÖDP'liler Uşak'ta eylem yaptı

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Uşak İl Başkanlığı önünde toplanan bir grup partili, "Türkiye'yi Yeniden Kuralım" eylemi yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2012 20:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Grup adına basın açıklaması yapan parti üyesi Fadime Genç, ?10 yıldır AKP'nin karanlığı altında yaşıyoruz. Bugün AKP iktidarında herkes zorbalık ve şantajla susturulmaya çalışılıyor. Muhafazakar bir örtü, hayatın her alanına yayılıyor, hayatın her alanı tek tipleştiriliyor. Kentler ve doğa talan ediliyor, yağmalanıyor. Emekçiler güvencesizliğe ve sefalet ücretlerine mahkum ediliyor. Yeni zamlarla hayat pahalığı hiç durmadan artıyor. İşsizlik ve yoksulluk her geçen gün büyüyor. Kürt sorununda şiddet politikaları gençlerimizin canını almaya devam ediyor. Kürecik'e kurulan NATO füze kalkanının ardından şimdi de patriot füzeleriyle ülkemiz, gelişmiş bir ABD askerî üssü haline getiriliyor. Başkanlık sistemiyle tek adam otoriterliği ve diktası kurulmaya çalışılıyor.? dedi.

Genç, 9 Aralık'ta ülkenin her yanında yürüyüş başlatacaklarını, 9 Haziran'da ise İstanbul'da büyük bir miting düzenleyeceklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber