Vali Yurdakul, kolunu patosa kaptıran Hamza"yı evinde ziyaret etti

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, yaklaşık 3 ay önce Bitlis'in Tatvan ilçesine bağlı Yelkenli köyünde kolunu patos makinesine kaptıran Hamza Tarhan'ı evinde ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Aralık 2012 12:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyareti sırasında minik Hamza'nın sağlık durumuyla ilgili anne ve babasından bilgi alan Vali Yurdakul minik Hamza'ya 'uzaktan kumandalı araba' hediye etti.

Vali Yurdakul'un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren minik Hamza'nın Babası Rehber Tarhan ise ?Oğlum Hamza geçirdiği kaza sonucunda kolu kopmuştu. Hastane götürdük. Burada bize müdahalenin ancak Erzurum'da yapılabileceğini söylediler. Kısa bir zamanımız vardı. Bize helikopter ayarlandı ve oğlum Hamza'yı zamanında hastaneye yetiştirerek kolunu diktiler. Bize bu imkanı sağlayan başta Valimiz Veysel Yurdakul'a, Bitlis Alay Komutanımız Enver Aydın ve Tatvan Kaymakamımız Murat Erkan'a teşekkür ederim.? dedi.

Vali Yurdakul'a Tatvan Kaymakamı Murat Erkan Bitlis İl Jandarma Alay Komutanı Enver Aydın Tatvan Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü Beşir Avis ve bazı kurum amirleri eşlik etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber