Emniyet, Cerrah'a küfürlü mail gönderenin peşinde

Haber Giriş : 18 Kasım 2005 08:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cerrah'ı kızdıran e-mail

İSTANBUL Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın ?www.iem.gov.tr? internet sitesindeki şahsi e-mailine tehdit, küfür ve hakaret içeren yazı atan Abdullah Döner her yerde aranıyor. Emniyet Müdürü Cerrah'ın şahsi e-mailine, geçtiğimiz hafta, ?Seni bu makama ben getirdim. Seni de, Başbakan Tayyip Erdoğan'ı da ve İller Bankası müdiresini de öldüreceğim? tehdidi içeren ve hakaretler dolu esrarengiz bir yazı geldi.

Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü'ne talimat vererek tehdidin sahibinin araştırılmasını istedi. Celalettin Cerrah'ı kızdıran mesajın Abdullah Döner tarafından Sivas'tan gönderildiği tespit edildi. Önce, bu kişinin kimlik bilgileri ve adresini saptayan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sivas Emniyet Müdürlüğü'ne bir yazı gönderdi. Sivas polisi, Döner'i yakalamak amacıyla harekete geçti.

SİVAS'TA GÖREVLİYDİ

Abdullah Döner'in hakkında, ?Devlet büyüklerini ölümle tehdit, devlet büyüklerine küfür ve hakaret etmek' suçundan işlem yapılacağı öğrenildi. Celalettin Cerrah, İstanbul'dan önce, mesajın atıldığı Sivas'ta görev yapmıştı.

Akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber