Pazarlar'da okul öncesi şenlikler

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, anaokulu öğrencilerin hazırladığı Okul Öncesi Şenlikler düzenlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2013 15:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Pazarlar'da okul öncesi şenlikler

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, anaokulu öğrencilerin hazırladığı Okul Öncesi Şenlikler düzenlendi.

Pazarlar İlçe Müdürlüğünün Cumhuriyet meydanında organize ettiği şenliklere, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Torun, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Durmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, daire amirleri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Okul öncesi şenliklerde açılış konuşması yapan Sofular İlkokulu anasınıfı öğretmeni Zehra Çerçel, "Okul öncesi şenlikleri dolu dolu kutluyoruz. Öğrencilerimiz büyük çabalar harcayarak bu şenliklere hazırlandılar. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Okul öncesi şenliklerini yapmamızın en büyük amacı okul öncesi eğitimi yüzde 100'lerde tutmaktır" dedi.

Daha sonra 3 anaokulundan toplam 100 öğrencinin gösterilerine geçildi. Çocuklar, ponponlu dans, palyaço, mantar oyunları, çuval yarışması ve annelerin çocuklarına elma yedirme yarışması gibi daha birçok oyun ve skeç gösterileri büyük alkış topladı. Minik öğrencilerin hazırlamış olduğu gösteriler protokol ve izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Şenliklerde yapılan yarışmalarda dereceye giren minik öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediyeler verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber