Facebook'ta CHP'li milletvekili adına sahte hesap açtılar

Facebook’ta kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından adına sahte hesap açılan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, gerekli mercilere başvurduğunu söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2013 10:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Facebook'ta CHP'li milletvekili adına sahte hesap açtılar

Kimliği belirsiz kişi veya kişiler, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak'ın kullanmadığı Facebook'ta adına hesap oluşturdu. Facebook sayfasına Faik Öztrak'ın fotoğrafını koyan dolandırıcılar, milletvekilinin listesinde bulunan kişilerle sohbet bölümünden cep telefonu numarasını isteyerek link gönderiyor ve cep telefonuna gönderilen linke tıklanmasını istiyor.

Durumu öğrenen Faik Öztrak, hemen gerekli mercilere başvurduğunu söyledi. Öztrak, “Bir partimin, bir de Malkara örgütünün açtığı iki adet Facebook adresim var. Bunları arkadaşlar yönetiyor. Kırılması imkansız. Şahsi olarak kullandığım bir Facebook adresim yok. Vatandaşlar diğer sahte hesaplara itibar etmesinler. Benim adımı kullanarak dolandırmaya çalışanlarla ilgili gerekli mercilere başvurdum” dedi.

Öztrak adına geçtiğimiz yıl da Facebook'ta yine sahte hesap açan dolandırıcılar, "Ben fanatik Fenerbahçeliyim. Ben milletvekili olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yardım topluyorum. Siz de bir şeyler verin. Bu hesaba gönderin" diyerek birçok kişiyi dolandırmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber