Kazada yaralandı, 'annem nerede?' diye ağladı

Konya'da hafif ticari aracın şarampole yuvarlanması sonucu aynı aileden 6 kişi yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Ağustos 2013 10:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kazada yaralandı, 'annem nerede?' diye ağladı

Konya'da hafif ticari aracın şarampole yuvarlanması sonucu aynı aileden 6 kişi yaralandı. Araçtan tarlaya savrulan, başı ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan 11 yaşındaki Rojin Uçar, "Annem nerede? Babam nerede? Ben hastaneye gitmek istemiyorum" diye ağladı.

Kaza, bugün saat 07.45 sıralarında Konya-Karaman karayolunun 30'uncu kilometresinde meydana geldi. Konya'nın Çumra İlçesi'nden Bayram ziyareti için Bursa'ya giden Kerem Uçar yönetimindeki 42 CRA 36 plakalı hafif ticari araç kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı. Takla atan araçta bulunanlar ise tarlaya savruldu. Kazada, sürücü Kerem Uçar ile yanında bulunan kardeşi Ahmet Uçar, Elif Uçar, Ayten Uçar, Rojin Uçar ve Berzan Uçar yaralandı. Kazayı görenler 112 Acil Servis'e haber verdi.

'ANNEMİ ÇAĞIRIN, ANNEM NEREDE?'

Araçtan tarlaya savrulan, başı ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Rojin Uçar, ambulans beklerken gözyaşları içinde annesinin nerede olduğunu sordu. Hastaneye gitmek istemediğini söyleyen Rojin, "Annem nerede? Babam nerede? Ben hastaneye gitmek istemiyorum" diye ağladı. Rojin'i, bir polis "Annen de, baban da iyi" diyerek teselli etmeye çalıştı. Yaralılardan Ahmet Uçar ise "Ölen var mı? Allah aşkına söyleyin. Karım, kızım iyi mi? Ambulans nerede kaldı?" dedi. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber