Kahramanmaraşspor'da kulüp yönetimi değişti

Kahramanmaraşspor'da, Adanaspor maçı sonrası teknik kadroda yaşanan değişikliğin ardından, bu günde kulüp yönetiminde görev değişimi yaşandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Ekim 2013 19:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kahramanmaraşspor'da kulüp yönetimi değişti

Teknik Direktör Yılmaz Özlem ile birlikte takımın haftalık durum değerlendirme toplantısında, basın mensuplarıyla bir araya gelen Kulüp Müdürü Numan Polat, mevcut başkan Feridun Kolat'ın görevi As Başkan Ufuk Bilgetekin'e bıraktığını açıkladı. Polat, yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Kulübün içinde bulunduğu ekonomik sorunların çözülmesi, her lige uyan kadro kurma konusundaki yoğun mesai neticesinde, Sayın Kolat'ın geride bırakılan 2,5 yıllık dönemde yorulmuş ve buna bağlı olarak kendi işlerine yeterince vakit ayıramamıştır. Kahramanmaraşspor'un içinde bulunduğu bu dönemde ihtiyacı olan dinamizmi yeniden kazanması ve başarılarına yenilerinin eklenebilmesi amacıyla bir başkan değişikliğinin zaruri hale geldiği anlaşılmıştır."

"MANİSASPOR MAÇI DÖNÜM NOKTASI OLACAK"

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Yılmaz Özlem ise takımın genel durumunu değerlendirdi. Oyuncularının morale ihtiyaç duyduğunu ifade eden Özlem, bu hafta karşılaşacakları, Manisaspor maçının takımı için dönüm noktası olacağını vurguladı.

Antrenmanların taktik ve kondisyon ağırlıklı sürdüğünü aktaran Özlem, "Kupa maçının ardından oynadığımız Karşıyaka maçı bizim için çok önemliydi. Kaybetmememiz lazımdı. Takım halinde çok iyi defans yaptık. Bizim için çok önemli bir puan aldık. Mağlup olmamamız çocukların kazanma duygusu adına önemli. Manisa maçı bizim dönüm maçımız olacak gibi görünüyor. Kesinlikle kazanmak istiyoruz. Zor bir maç olacak, Manisa takımı gerçekten çok iyi bir takım. Maç çok zor geçecek ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber