TKHK'den 'hemşirelikte yenilikçi yaklaşımlar' yarışması

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 29 Ocak 2014 18:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
TKHK'den 'hemşirelikte yenilikçi yaklaşımlar' yarışması

T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Hastane Hizmetleri Başkan Yardımcılığı

Sayı : 86642992
Konu : Yarışma Duyurusu

DOSYA

Sağlık sektöründe yaşanan yenilik ve gelişmeler, sağlık çalışanlarının çok yönlü gelişmesini ve yeni roller üstlenmesini zorunlu hale getirmiştir. Tüm bu gelişim ve değişimlerden hemşirelik mesleği de kendi payına düşeni almıştır. Günümüzde hemşireler; sağlıklı/hasta bireyin bakım gereksinimlerini insan onuruna yakışır şekilde karşılamak, mevcut teknolojilerden yararlanmak, bakımı kolaylaştırıcı yenilikler geliştirmek, maliyeti azaltmak ve hemşirelik hizmetinin kalitesini arttırmak amacıyla yeni ve farklı projeler üretmektedir. Bu projelerdeki pratik buluşların işlerliği sağlanarak, sağlık bakım hizmeti sunumunun etkili ve dengeli dağılacağı düşünülmektedir.

Bu kapsamda, "Hemşirelikte Yenilikçi Yaklaşımlar" proje yarışması düzenlenerek yeni ve hemşirelik uygulamalarına katkı sağlayacak çalışmaların yapılmasına teşvik sağlanması, var olan projelerin gün yüzüne çıkarılması ve yaygınlaştırılması amaçlanmıştır.

Düzenlenen proje yarışmasının duyurulması ve katılımın sağlanması amacıyla Kurumumuzca oluşturulan afişler ve bilgilendirme formu yazımız ekinde gönderilmekte olup, hazırlanan bu afişlerin dağıtımının sağlanması hususunda,

Bilgilerinizi ve gereğini arz/rica ederim.

Kurum Başkanı a.
Kurum Başkan Yardımcısı

Başvuru formları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber