Eski milletvekili kredi borcu yüzünden intihara kalkıştı

Haber Giriş : 26 Mayıs 2006 08:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adalet Partili eski Hatay Milletvekili Mehmet Sait Reşa Hilton Oteli'nde intihar girişiminde bulundu. Evinin yakınındaki Hilton Oteli'ne öğleden sonra gelen eski milletvekili ve işadamı Reşa, çay-kahve içip bir süre dinlendikten sonra tabancasını önce başına dayadı, daha sonra vazgeçerek havaya ateş etti

Ankara-Adalet Partili eski Hatay Milletvekili Mehmet Sait Reşa Hilton Oteli'nde intihar girişiminde bulundu. Evinin yakınındaki Hilton Oteli'ne öğleden sonra gelen eski milletvekili ve işadamı Reşa, çay-kahve içip bir süre dinlendikten sonra tabancasını önce başına dayadı, daha sonra vazgeçerek havaya ateş etti. Silahtan çıkan tek kurşun duvara isabet ederken Reşa tabancasını ikinci kez ateşlemek istedi.

Reşa'ya müdahale eden otel görevlileri eski milletvekilinin elindeki silahı aldı. Otele çağrılan polis Reşa'yı karakola götürerek ifadesini aldı. Reşa'nın ifadesinde "Sudan ve Kahire'de inşaat işi yapan firmasının 150 bin YTL'nin üzerinde kredi borcu olduğunu ve bunalıma girdiğini" söylediği belirtildi. Eşi üzülmesin diye oteli tercih eden 78 yaşındaki Reşa, 1969 yılından 1980'e kadar milletvekilliği yaptı. Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde doğan Reşa, 4 çocuk sahibi.

vatan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber