Cep telefonu bileğe kondu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mart 2007 10:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlk yaygınlaştığı dönemde büyük boyutlarına rağmen yoğun ilgi gören cep telefonları zaman içerisinde küçülüp ergonomik hale geldi. Boyutları küçülen ve incelen cep telefonları, artık daha fazla küçültülmek yerine telefon görüntüsünden tamamen farklı aksesuarlar şeklinde tasarlanmaya başlandı.

Bilezik şeklindeki tasarıma sahip bir cep telefonu bu akımın son ürünlerinden. Tao Ma adındaki genç tasarımcının çalışmasının ürünü bilezik telefon, bileğe takılarak rahatça taşınabiliyor. Gelen çağrıları titreşimle haber veren ürün, kolayca bilekten çıkartılıp tek tuşla arama cevaplanabiliyor.

İlginç cep telefonun konuşma ve işitmeyi sağlayan kısımları bilezik takılıyken yüz yüze bakar duruma geliyor. Konuşma esnasında bu noktadan açılan telefon oval tarzı ile eski tip ahizelerin minyatürünü andırıyor.

Üzerindeki numara tuşları pırlantaya benzeyen telefon, dış görünümüne önem veren takı meraklılarına hitap ediyor. Gece davetlerinde birlikte fazladan bir telefon taşıma yükünü ortadan kaldıran ürün, gelişmiş cep telefonları kadar olmasa da belli başlı özellikleri barındırıyor.

MP3-çalar özelliği de bulunan ürün, kulaklık takılarak müzik dinleme keyfini de sunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber